Opdrætter vejviser - For tilmelding se længere nede på denne side.

Vælg den race du er interesseret i ude i menuen til venstre.
 
Opdrættervejviseren er et værktøj til alle der har en spaniel, er på udkig efter en ny hund, eller blot er interesseret i at vide mere om spaniels generelt. Interesserede har mulighed for at kontakte opdrættere af en specifik race – også selvom disse ikke har hvalpe på det pågældende tidspunkt.

Opdrættere på denne vejviser har tilmeldt sig listen, blandt andet fordi de ønsker at være behjælpelige med råd og svar på spørgsmål vedrørende deres race.

For optagelse på opdrættervejviseren udfyldes formular nederst på denne side.
Det er vigtigt, at du fremsender et billede direkte på mail til Suzan Schmidt info@spanielklubben.dk

Det er GRATIS at blive optaget på opdrætterlisten, hvis man er medlem af Spaniel Klubben. Man bliver optaget på opdrættervejviseren for et år af gangen.
Prisen er 110 kr. for det aktuelle kalenderår, hvis man ikke er medlem og beløbet skal indbetales på konto 9326 0009659803 eller med SWIPP 61681148.
 

Vejviseren nulstilles ved udgangen af kalenderåret. Du vil som annoncør modtage en reminder mail om at din annonce er udløbet og skal gentegnes. I 2017 dog ikke, da vi har valgt at gøre listen gratis og vi dermed lader opdrætterne stå, hvis de er medlem af klubben. 

HUSK – at gøre opmærksom på, hvis du har gennemgået DKK’s opdrætteruddannelse og vil have logoet tilføjet!

Suzan Schmidt
Vandlinggårdvej 8
Telefon: 29925887
 
 
:
CAPTCHA Image
Suzan Schmidt | CVR: 35182624 | Vandlinggårdvej 8, 6100 Haderslev  | Tlf.: 29925887